Töihin Kemijärvelle

Hieman alle 7000 asukkaan kaupungissa on helppo elää mukavan vilkasta, mutkatonta arkea. Kemijärvi tarjoaa erinomaiset harrastusmahdollisuudet koko perheelle muuallakin kuin luonnossa, uimahallista ja jäähallista kulttuurikeskukseen ja musiikkiopistoon. Opiskellakin voi ylioppilaaksi tai ammattiin asti.

Jos jostain syystä tulee tarve käydä etelämmässä, pääset suoralla junayhteydellä sujuvasti Helsinkiin asti ja takaisin. Autoa sen sijaan et täällä asuessasi välttämättä tarvitse, sillä pienen kaupungin keskustassa monipuoliset palvelut ovat kävelymatkan päässä. Jos kuitenkin autoilet, työmatkojasi tai kauppareissujasi eivät ruuhkajonot rasita.

Elämänlaatua parantaa sekin, että Kemijärvellä kaikki mitä tulee ei mene asumiseen, vaan rahaa jää myös elämiseen – ja silti täällä on mahdollista asua ruuhka-Suomea väljemmin, tietysti hyvällä laajakaistalla varustetussa kodissa.

Omannäköisen onnentunteen täyttämää elämää nyt tarjolla.

Tietoa Kemijärvestä

Avoimet työpaikat

Työllisyyspalvelumme palvelevat asiakkaitamme kaikissa työllisyyteen liittyvissä asioissa
Lisätietoja

Business Kemijärven yrityspalvelut tarjoavat konkreettista tukea yritystoimintaan ja sen käynnistämiseen, rahoituksen järjestämiseen ja yrityksen sisäiseen kehittämiseen. Pyrimme tarjoamaan yrittäjälle ja yrittäjäksi aikovalle paikallisen ja asiakaslähtöisen neuvonta-avun yhden luukun periaatteella. Neuvomme ja opastamme yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa kaikissa liiketoimintaan ja alueen elinkeinoelämään liittyvissä asioissa.

Lisätietoja Business Kemijärvi