Projektit ja hankkeet

Kehittämishanketoiminta

Kehittämishanketoiminnan avulla kehitetään Kemijärven kaupungin eri osa-alueiden toimintaa. Laaja ja aktiivinen hanketoiminta on monialaista ja monipuolista.

Tulevaisuuspalveluiden hanketoiminta on keskittynyt tällä hetkellä Opetushallituksen, Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Aluehallintoviraston tarjoamiin hankemahdollisuuksiin.

Koulutuspalveluissa tällä hetkellä käynnissä olevat hankkeet kohdistuvat koulutuksellisen tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseen perusopetuksessa, lukion oppimisen tuen ja erityisopetuksen kehittämiseen, ukrainalaisten lukiossa opiskelevien nuorten kouluarjen tukemiseen sekä perusopetuksen oppilaiden koulukerhotoiminnan järjestämiseen.

Varhaiskasvatuspalveluissa tämänhetkiset hankkeet kohdistuvat digitaalisen laadunarviointijärjestelmän Valssin käyttöönottoon sekä erityisopetuksen ja kulttuurienvälisen kasvatuksen kehittämiseen Kemijärven kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa. Lisäksi varhaiskasvatuspalvelut on saanut hankeavustusta koulutuksellisen tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseen varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa.

Kulttuuri- ja vapaa-ajanpalveluiden tämänhetkinen hanketoiminta keskittyy mm. etsivän nuorisotyön sekä vapaa-ajan kerho- ja leiritoiminnan järjestämiseen ja urkujen soiton opetuksen sekä musiikin hahmotusaineiden opetuksen kehittämiseen.

Hankkeista saa lisätietoa vastuualuepäällikköitä:

Koulutuspalvelut: Perusopetuksen ja lukion rehtori Marika Annala 040 589 1342

Varhaiskasvatuspalvelut: Varhaiskasvatuspäällikkö Heidi Haavisto 040 861 6486

Kulttuuri- ja vapaa-ajapalvelut: Kansalaisopiston rehtori Heidi Laukkanen 040 484 2079