Nuolivaaran tuulivoimapuiston avajaiset

Toivotamme Sinut ja perheesi lämpimästi tervetulleiksi Wpd Suomi Oy:n Nuolivaaran tuulivoimapuiston avajaisiin. Tämä yhteistyössä Business Kemijärven kanssa valmisteltu tapahtuma järjestetään perjantaina 14.6.2024 klo 16.00–20.00. Nuolivaaran tuulivoimapuiston avajaisten vetonaulana esiintyy tunnettu suomalainen laulaja-lauluntekijä Jore Marjaranta, joka on soolouransa lisäksi tullut tunnetuksi yhtyeistä Leningrad Cowboys ja Guitar Slingers. Tapahtumassa yleisöä viihdyttää myös taikuri Juha-Matti Ristiharju ja juontajana toimii Tomi Tuominen. Luvassa on runsaasti tekemistä nuorisolle ja perheen pienimmille sekä tietenkin maukasta ruokaa ja juomaa. Tapahtuma on päihteetön.

Paikan päälle on säännölliset linja-autokuljetukset Kemijärven (Kuumaniemen tori) ja Sallan keskustasta (Myllytie 2). Kerrothan ilmoittautumislomakkeessa, mistä tulet mukaan bussikyytiin. Huom! Avajaisiin ei voi saapua omalla autolla.

Nuolivaaran tuulivoimapuisto sijaitsee noin 48 kilometriä Sallan keskustasta koilliseen aivan Kemijärven ja Sallan kuntien rajalla. Puistossa on yhteensä 17 voimalaa, ja se pystyy tuottamaan arviolta noin 0,3 terawattituntia sähköä vuodessa, mikä vastaa noin puolta prosenttia koko maan viime vuosien vuosittaisesta sähköntuotannosta.

Osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen. Tarkemman avajaisaikataulun, ohjelman ja ilmoittautumislinkin tapahtumaan löydät osoitteesta www.wpd.fi/nuolivaaran_avajaiset

Sijainti: lisätietoja: www.wpd.fi