Kemijärven historian kolmanteen osaan liittyvä kylätilaisuus: Keskusta-Kallaanvaara-Tohmo-Halosenranta

KEMIJÄRVEN HISTORIIKKIHANKE JALKAUTUU KANSAN PARIIN

Kemijärven historiateoksen kolmas osa on tekeillä. Osana kirjan tekoprosessia kirjan kirjoittaja Jouni Kauhanen sekä historiatoimikunta järjestävät tulevan kesän ja syksyn aikana seitsemän yleisötilaisuutta.

Tilaisuuksissa kemijärveläiset pääsevät kertomaan muistojaan ja vastailemaan kysymyksiin Kemijärven lähivuosikymmenten historiasta pitäjän eri alueilta. Kylän erityispiirteisiin ja kyläyhteisön yhteistoimintaan liittyviä valokuvia voi ottaa tilaisuuteen mukaan. Kuvan luovuttajan tulee tietää kuvan ottajan nimi ja varmuus siitä, että kuvaa saa julkaista historiatoimikunnan käytössä.

Yleisötapahtumien teema on: ”Muuttuva kylien kaupunki, arjen ja juhlien historiaa 1970-luvulta 2000-luvulle”. Osa tilaisuuksista järjestetään yhteistyössä kyläyhdistysten kanssa. Toimikunta toivoo kemijärveläisten osallistuvan tilaisuuksiin runsain joukoin. Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Kulttuurikeskuksen kahvio, 7.8.2024 klo 18.00-21.00, aiheena: Keskusta-Kallaanvaara-Tohmo-Halosenranta

Sijainti: Kulttuurikeskuksen kahvio, Hietaniemenkatu 5, 98100 Kemijärvi

Huipputapahtumat

Kirjailijavieras Jenny Siivola
Kemijärven kirjaston pyöreä värillinen logo

Kirjailijavieras Jenny Siivola

Pohjoisten tunturien atlas kokoaa kauniisiin kansiin viidenkymmenen tunturin tarinan. Esikoisteostaan varten sodankyläläislähtöinen Jenny...